24

Årets sogning!!

Jess, då  var da klart:

Eg vart årets sogning 2012! 

Hadde eit intervju og photoshoot" med sogn avis eit par dagar sida, og artikkelen kjem mest sannsynle på trykk i løpet ao neste veka ;))



No må eg vel begynne å skjerpa meg når da gjelde å snakka sognemaaaol....

<3

______________________________________________________________________________________________________________________________

Men altså -over til bokmål og noe annet:

Det har vært utrolig mange folk i det siste som har spurt om hvoran det går med Natalia..og det er ikke noe morsomt å skrive om det til alle og enhver, så jeg skriver det her.

Sist uke var jeg alene hjemme et par dager, de andre var i sykehuset i Førde. Den har blit større, og hun har enda mer vondt....nå kan det være like før...:/...så nå er hun hele tiden koblet til en "smertepumpe", Det kommer helsesøstre hver dag hjem til oss for å gi henne mer morfin i "smertepumpa", som er en middels stor dings som hun er koblet til, slik at hun får smertestillende 24/7. 

Det er ganske vanskelig å se henne sånn, og morfinen gjør henne veldig trøtt, så hun sover veldig mye fog er veeldig kosete for tiden, og har kanskje tre timer om dagen der hun er sånn mer aktiv , får litt bedre humær, og går litt rundt i huset osv.

Jaja.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Så var det noen som spurte om jeg ikke kunne poste noen bilder av meg selv på bloggen, de fleste har bare sett meg i aviser og internett osv, for jeg har hatt litt mer fokus på natalia her på bloggen og hatt mer bilder av henne...men ok da, siden jeg akkurat har et nytt bilde fra juleballet jeg var på på torsdag ;))



Ellers har tante kommet (lillesøstra til mamma på 17 år) kooos <3

 

-Emilia

22

Årets navn 2012?

Heii :)

Må nesten skrive litt om hva som har skjedd i det siste:

 

På tirsdag hadde vi besøk fra Bjørn Olav Jahre, fra gyldendal forlag, for å planlegge litt videre med boka. Den er nesten ferdig, og det står allerede litt om den på gyldensdals nettside, både om boka og "forfatterne" (meg og mamma)...det med forfattere er litt rart for det står at "emilia er 14 år, og går i 9. kl på kvåle skule, DETTE ER HENNES FØRSTE BOK"...hahha, var litt rart, som om jeg har tekt å bli forfatter og gi ut flere..-.^..jaja, man vet aldri.

 http://www.gyldendal.no/content/search?SearchText=emilia&SubTreeArray%5B%5D=152                -GYLDENDAL

 

Men, dagen før Bjørn var her, hadde vi besøk av Kristian og Synnøve fra VG. Det er de som også var her første gangen etter at jeg hadde skrevet det innlegget til aftenposten, og alle de andre gangene jeg og natalia har vært i VG. 

Men så, mens vi spiste middag, sa Synnøve at jeg var nominert til Årets navn 2012 av VG! (det første jeg tenkte var at selve navnet mitt Polbratek, høres altfor dumt ut til å bli årets navn-.^)...men altså : nominert- Det hadde jeg aldri trodd, så det var ganske awesome, og først lå jeg på 5. plass, men Geir Lippestad, Wenche Artzen, Vinni, Tore Sagen, og Ole Gunnar Solskjær over meg. Men nå er jeg plutselig på 2. plass!! Med over 11 000 stemmer, og bare 400 stemmer unna 1.-plassen.   Det er ganske awesome!

Først tenkte jeg at jeg ikke ville vinne, for jeg var så lei av alt oppstyr med media og det der, + at mange de som var nominerte hadde jo gjort så mye større og bedre ting enn meg som egentelig bare er glad i søstera mi),  men når jeg får tenkt meg om, hadde det faktisk vært litt greit å vinne. Vinneren får 50 000 kr, som kan donere de til et eller anna bra. Tror jeg ville ha gitt det til kreftforeningen eller barneavdelingen ved Haukeland sykehus i bergen. ....

 



http://www.vg.no/spesial/2012/aaretsNavn/

 

Men såå, i kveld hadde jeg besøk av en veninne (amanda), og der sier hun plutselig at jeg blir årets sogning og, du! (hahha, eg e jo ikkje sogning)...

Men jeg står altså med 28% av stemmene...skjønner ikke at folk gidder/vil/stemmer, det er jo en evighet siden jeg var i sogn avis, at folk fortsatt husker meg...

 

 

 

Blir spennende framover....:) det eneste som ikke er så spennende er tentamenen vi har i måro-.-

 

Ellers: 

Var jeg og Ingrid i Oslo der vi var på Chris Brown konsert, som var helt konge!!! Og jeg farga meg blond.....

 

vel, det blir spennende å se hvor langt jeg kommer i vg og sognavis...vet ikke helt når det avsluttes og det ikke går an å stemme lenger...tror kanskje det bare er til kl 12 i dag...(det på VG)- gleder og gruer meg til resultatet er der! :)

 

 

-Emilia

Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits