44

Bloggen blir til bok- kommer ut 2013

På tide med nytt innlegg? ok.

Vi hadde en veldig fin helg, det var kinodag i Sogndal på Lørdag, og vi koste oss hjemme på søndag. Vanlig dag. En uke siden hadde natalia en liten operasjon, og fikk en veneport, en sånn liten dings under huden der hun kommer til å få medisiner når det trengs, istedet for å koble henne til masse slanger. Og hun kan bade med den og :)

Men så var det en ting jeg bare ville nevne. Dere maaaser sinnsykt på at jeg ikke blogger så mye. Tingen er rett og slett at det ikke skjer så mye. Jeg går på skole, Natalia går på barnehage, for greia er vel at vi skal leve så normalt som mulig selv om hun er syk, sant? Joda, kreften blir større- sakte men sikkert, men vi vil ha en normal hverdag, folkens, ting har roet seg, vi har gått tilbake til en sinnsykt vanskelig, men likevel normal hverdag. Natalia har det helt fint, og er i fin form, hva mer? For dette er ingen moteblogg, selv om jeg selvfølgelig kunne ha begynt å skrive om allt jeg kjøper, alt jeg gjør, alt dette de andre bloggene har. Men jeg holder meg til temaet-Natalia, og hvordan det går med henne siden så mange vil vite det. Og det er jo snilt! Men jeg gidder ikke å oppdatere dere på alt som skjer! Vil heller bruke tiden min på henne ;) For jeg syns ikke jeg er noen blogger heller, det var bare en greie jeg fant på da jeg kjedet meg en gang, men siden det ble så mye oppstyr rundt oss i sommer, har jeg hatt et altfor stort press på meg til å slette den. Men joda, jeg skal nå fortsette å blogge. Så ofte jeg kan.  Så legger jeg jo ut en del bilder på instagram og. 

Men jeg skriver hvis det virkelig skjer noe, ok? Håper dere skjønner.

Men nå har det faktisk skjedd noe!

Har noen hørt om "Regines bok"? Akkurat nå jobber mamma med den samme redaktøren som ga ut hennes bok, (fra Gyldendal forlag). Sammen lager de en bok som skal hete "Den beste sommeren", og den kommer ut til våren. Håper folk vil like den, greia ser ganske lovende ut faktisk. Men det blir litt kleint å få navnet sitt på en bok syns nå jeg,hahah ^^ Vi har og valgt ut noen av deres kommentarer til boka :)  

Skal skrive mer om det etter hvert, år vi faktisk vet noe mer ;)  Snart jeg jeg og en vennine på Chris Brown kosert i oslo også var det en snill en som hadde frisørsalong der, som ville tilby gratis time (skal såå farge meg), og rett etter det blir det syden- gleder meg!

I barnehagenEmilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits