25

Kreftforeningen spanderer tur!

I dag fekk me ein telefon fra Førdesjukehuset. Det var so vidt mamma ikkje orket å svare, men når ho først gjorde det, viste det seg at det var gode nyheter. Kreftforeningen og Viderøe flyselkap spanderte ein gratis tur (inkludert hotell, mat osv), til Legoland i Danmark, for alle barna på kreftavdelingen i Bergen.^^

Vi har ikkje sagt noe til natalia enda, for det er jo ikkje sikkert at me kan dra..at me rekker det... :/

Menmen, håper det blir noke av :)  Ellers var me på Vesterland(lekeland) med Natalia i går, der ho koste seg, og jennifer var med. 

Det var bare dumt ho ikkje kunne bade og, pga kateteret ho har i brystet. Men snart skal dei ta det av, slik at ho bade i løpet av sommeren:)

BTW, tips til noken bra steder å dra til i syden? Nå du får opp tusenvis av byer du kan dra til på sydentur, holder hjernen min på å sprenge-.-

Og Natalia har jo aldri vært i syden før, så vi nesten MÅ ta oss ein tur^^

Ellers er det Oslo next! -->


I motsetning til meg, klarte ho å komme seg opp, uten å dette ned igjen! ;PKlar for oslo! <3

16

Fest i askedalen!

På søndag hadde vi fest for Natalia! Det foregikk på askedalen barnehage i leikanger kl 15, og det var over 50 folk som kom :) Venner, naboer, arbeidskamerater (og lærere(!)) var der fro å visa sin støtte og kosa seg. 

Før natalia la seg den kvelden sa ho at var den beste dagen i lvet hennes :)

TAKK TIL ALLE SOM KOM! 


Her var noken festklare! 

Godt å ha INgrid, Helene og jennifer der og :)

Betse gjengen ;* +lillesøstra til aleksandra

(Aksel bli banka opp av natalia med ein balong)


Flinke! <3

 

50

Dette skal eg blogge om!

No har eg fått meg blogg! Først synes eg ikkje det var heilt meg, men det er heller ikkje heilt meg å svare på masse tekstmeldingane som eg får for tiden. Da kan dikka sjekke bloggen istedenfor ;) 

Eg skal ikkje spørre om tips om ke eg skal blogge om, for det veit eg nemleg allerede.

  For dei som ikkje veit det, so har eg ein lillesøster på 5 år, som har kreft. Og på onsdag fekk eg nemleg ein trist nyhet. Cellegift virker ikkje lenger, og legene kan ikkje gjere noke meire. Derfor er det uvisst kor lenge ho har igjen, men det er ikkje lenge. Kanskje berre sommaren. 

Derfor  vil eg, mamma og pappa, gjere denne sommaren til den beste natalia har hatt, og skal få.

INGEN må tru at eg skriver denne bloggen fordi eg kjedar meg, eller fordi eg vil bli populær eller kva dikka no hadde trudd. Det er og vanskeleg for meg å skrive om dette, mne enda verre er det å skrive korleis me har det og kva me gjere på til enkeltpersonar kvar dag.

Her kjem eg til å skriva ke me har gjort på, korleis det går med natalia, legge ut bilder (nesten) kvar dag, og ellers kva som skjer. For denne sommeren skal ikkje bli dyster! 

Ellers er  det berre å kommentera kva dikka vil, og ikkje vær redde for å stille spørsmål, eg e jo ikkje sånn som nekter å snakke om det.

Og sikkert som dikka har merka er denne bloggen VEELDIG Uferdig, men det er fordi eg ikkje har tid no fordi eg skal se på EM i kveld ;) Fikser den etterpå :)

 

 

8

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits