445

Natalia Polbratek (15.05.07-16.01.13)

 

 

 

Jeg har alltid vært flink, og likt å skrive om forskjellige ting, men for første gang er jeg tom for ord. Det er veldig hardt for meg å skrive om dette, så jeg skal ikke skrive så mye heller. 

De siste tolv timene fikk hun enorme mengder smertestillende, og all annen slags medisin, så hun hadde ingen smerter, og klarte å puste. Men pulsen hadde vært ekstremt høy de siste 14 timene, og til slutt orket ikke hjertet mer. Hun var veldig svak, men bevisst, helt til ca fem minutter før hun sovnet inn, ca kl elleve på formiddagen.

 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre framover. Et nytt kapittel har begynt i våre liv. Et kapittel uten Natalia. Perfekte, vakre, smarte, og beste lillesøsteren jeg noen gang kunne få. Vi vil alltid elske deg <3                

 

Vi vil  og veldig gjerne takke lege Leiv Erik Husabø, og hjemmesykepleierne i Lekanger, for omsorgen og støtten, og de flotte legene og sykepleierne ved Haukeland barneklinikk post 5, og barneavdelingen ved sykehuset i Førde. Vi vil og takke for alle blomster og gaver vi har fått de siste dagene. 

 

 

Natalia vil være dypt savnet, og alle er velkomne til å legge igjen en siste hilsen til Natalia her på bloggen. 

109

kongens tale

Var kanksje flere som så på kongens nyttårstale 2012 i går kveld?

Vel, jeg så heller på reprisen av American Music Awards 2012, da jeg fikk en melding fra nrk om at de ville snakke med meg fordi jeg ble nevnt i kongens tale.

Kongens tale?? Jeg byttet over til nrk som sendte talen, men da var det akkurat ferdig! Trodde fortsatt ikke helt på det med talen, så skyndte meg med å finne det på nettet. Jeg ringte tilbake til nrk for å høre hva de ville snakke med meg om, og de ville ha meg på dagsrevyen neste dag....dette er 4. gangen jeg sier nei til tv..-.^

VG Ringte også for en uttalelse elns, for å høre hva vi synes om det, og mamma snakket med dem. Her er artikkelen som kom ut en halvtime etter at mamma hadde snakket med dem: 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10064148

 

Men altså, kongen sa i talen sin:

-"Vi har nordmenn ute på oppdrag for fred og sikkerhet i Forsvaret, utenrikstjenesten og frivillige organisasjoner. Dem har vi all grunn til å være stolte av og takknemlige overfor.

Samtidig har vi mange helter også innenfor landets grenser.

I sommer leste jeg om en 13 år gammel jente som ville gi sin kreftsyke lillesøster verdens beste sommerferie. Takket være gaver fra enkeltpersoner og bedrifter fikk den lille jenta en drømmeferie.

 

Jeg var helt sjokka. Han sa jo ikke så mye om meg, men hallo, hvor mange enkeltpersoner tok han med i talen sin? Ganske få. 

Men han har lest om meg! Hadde ALDRI falt med inn at han viste hvem jeg var! Visste at jeg i det hele tatt eksisterte liksom! Det var veldig overveldende, og selvfølgelig en stor ære.

Det strømmet inn med meldinger fra folk vi kjente og ikke kjente, som skulle gratulere og ønsket et godt nyttår. Vi hadde en veldig fin kveld, og det håper jeg alle dere også har hatt!

 

(Bilde jeg tok i går kveld)

Håper 2013 blir et flott år for alle!

 

Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

15, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits