4

Vennebyen i Vestlandshallen

Ok, når folk sier: "er hun dø, for du har sluttet å blogge"  får jeg  bare panikk, og føler meg skikkelig presa til å skrive noe. I tilleg til å ikke være et bloggmenneske, så har jeg ikke alltid lyst, tid, eller humør til å skrive noe+ at livet mitt for tiden ikke bare består av reiser og hotellopphold, men jeg ha skole, jobb, og en teit haug med lekser...men jeg skal nå likevel prøve å bli flinkere til å blogge oftere ;) 

Her kommer et kort innlegg:

 

27. September hadde vi fly til Bergen kl 07.30 fra Sogndal, så vi var i Bergen god tid før mamma og Natalia skulle på show i vestlandshallen. Da var vi på galleriet (senter i bergen), og koste oss på kafe osv :)

Vi hadde egentelig 4 biletter til Vennebyen-showet, men pappa dro ikke, så da hadde vi en igjen. Da kom jeg på at jeg egentelig ikke trengte å dra, og at vi heller kunne gi bort de 2 bilettene til et barn fra Haukeland som kunne gå med e forelder. Sjukepleierne ordnet med at noen fikk dem, og jeg vet ikke hvem det var men jeg håper de nøt showet like mye som Natalia sa at hun gjorde ;)

 

28. September tok Natalia røntgenbilde på Haukeland for å se om det var endringer siden siste MR. 

Allerede med en gang sa legen at hun kunne se forandringer- for øyemål. Den har blitt større. Ikke mye, men litt. Snart kommer Natalia til å ha et kort inngrep der hun får et sånt mindre kateter, slik at de slipper å stikke henne hver gang de skal ta blodprøve osv, og fordi den har blitt større, er de redde for at den snart kommer til å presse på nervene som går ut til venstrearmen hennes, og da må hun ha morfin, (sånn skikkelig bedøvende drug) Da kommer hun til å kunne få det gjennom det kateteret..

 Nok om det! Hittil har Natalia hvertfall vært i flott form, vi håper det fortsetter.


(Hun var jo og skikkelig stolt av å ha jakke og t-skjorte fra vennebyen som hun fikk da vennebyen var i sogndal ) Hun var sjuukt fornøyd etter showet, det var visst verdens beste ting hun hadde sett noen gang! (det forandrer seg fra dag til dag)

 


(Hahha, se som håret hennes stikker opp!) :P

 Her sover hun på veien hjem altså, ikke på showet)

Vi var en natt på Haukeland hotell før vi reiste hjem med bergensekspressen/ båten/skipet-whatever

(holder på med et nytt innlegg når jeg er ferdig med dette!!)

POSTET AV:  Charlotte =)
11.10.2012   22:13
så koselig for hun ;)

Du flink søster <3
POSTET AV:  Catrine aka Cakki
12.10.2012   00:22
synd den har blitt større:(
POSTET AV:  Bente
12.10.2012   22:44
At noen spør deg om søsteren din er død, synes jeg faktisk ikke hører hjemme noe sted. Du skal aldri føle deg presset til å måtte skrive noe som helst, synes dette var trist å høre..

Så trist for søsteren din at svulsten er blitt større, men bra at ho fremdeles er i fin form, håper det holder seg lenge <3 klem til dere begge fra meg :)
POSTET AV:  Benedicte
14.10.2012   09:47
Så flott at søte Natalia har fått hår! :) Håper dere koste dere!Vil du si noe om "Vennebyen i Vestlandshallen" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits