4

Svar på spørsmålsrunde- del 1

Fordi det var sååååå mange spørsmål deler jeg hele greia i to. Sounds good?

 

Har hørt at Natalia har begynt å få igjen hår, er det sant?

-Vel, mange som lurer på det og det er sant!Ganske kort, da, men skikkelig søtt <3 Noen trodde at "hun ble frisk nå som hun har fått igjen håret" osv, men det er IKKE sant, greia er bare at hun har slutta med cellegift, det var det som gjorde at hun mista håret ;) 

 

Tooji (?), synes du han er søt?

-Ja, hvem synes ikke det? Dessuten er han snill og morsom, og flink med unger (synes hverfall natalia) ;)

 

Vil du fortsette å bloggen hvis Natalia dør?

-Nei, det tror jeg ikke. Jeg kommer hvertfall ikke til å slette bloggen, men bare la den bli stående her på nettet. 

 

Hvilken skole går du på?

-Beste skolen, med beste gjengen, nemlig Kvåle Skuuule i Sogndal <3

 

Angrer du på at du må på skole, når du kunne ha vært med natalia?

-Ærlig talt folkens, det er ikke sånn at jeg er med henne 24/7 altså, og jeg liker skole, og det er greit for meg at jeg er med henne resten av dagen...dessuten er skolen litt fristed for meg, der ingen snakker om det osv, så jeg får glemme dette for en stund. Så nei, jeg angrer ikke. 

 

Så dere på Tusenfryd, synes Naalia det var morsomt?

-Ja, seff :) Var en super oppplevelse ;)

 

Hva er favorittdyret til Natalia?

-Hamster selvfølgelig ;) (men pleide å være hest)

 

Blir du kjent igjen, når du er på butikker og sånn?

-Ja, det blir jeg faktisk. Mens vi drev og reiste rundt var det ofte noen som kom og hilste på, eller noen på tusenfryd som lot oss slippe køen fordi de kjente oss igjen, og jeg får en del blikk noen steder...men det er ikke alltid såå morsomt! 

Var for eksempel skikkelig kleint når jeg stod i kø på butikken, rett ved siden av haugen med VG med meg på forsiden...folk så ned på avisen, så på meg, på avisen på meg...og til slutt tok de avisen, haha

 

Har live ditt forandret seg etter at du fikk vite at natalia hadde kreft? Hva følte du når du fikk høre beskjeden, gråt du? 

- Ja, det har jo selvfølgelig det! Husker ikke helt for det begynner jo å bli en stund siden, kom jo mange følelser på en gang..men en ting jeg husker var at jeg faktisk klarte å holde maska når jeg fikk vite det..

 

Er det noen som syns dere får litt for mye oppmerksomhet?

-Ja, jeg! Jeg hadde jo aldri trodd vi skulle få så mye oppmerksomhet bare pga den artikkelen jeg skrev til aftenposten, dessuten er det så utolig mange som og hadde fortjent den oppmerksomheten vi fikk...men det kan vi ikke gjøre så mye med desverre...ellers, (såvidt jeg vet), er det ingen som har sagt noe slikt rett ut.

 

Får du noe spesialbehandling på skolen?

-Nei, det vil jeg ikke ha noe av selv. I fjor (8.kl) var det jo en selvfølge at jeg fikk litt oftere fri pga at jeg var ofte med til bergen osv, og at det var greit at leksene mine noen ganger kke var gjort, men det er det eneste.  Og som jeg sa tidligere er skolen et fristed for meg, der jeg bare får glemme alt, og konsentrere meg om skolen, og jeg vil ikke behandles annerledes, hverken av lærere eller elever.

 

Har du tid til venner/ vil du være med venner?

-Sevfølgelig vil jeg være med vennene mine! De er utrolig viktige for meg, og jeg finner alltid tid til å være med dem :)

 

Hva gjør du på fritiden (når dere ikke er ute og reiser)?

-Vi planlegger neste reise! Neida :P 

Jeg er en del med venner, så er det jo en haug av lekser, jeg må på jobb, og er selvfølgelig med Natalia :)

 

Håper dette var greit for denne gang :)

På spørsmål som, Hvor ille er kreften, hvordan tok hun det med å miste og få tibake håret, kan hun bli frisk, og "hvordan natalia tar det", det tar jeg neste gang (om ikke så lenge, promise, i morra kanskje)

 

 

Og angående spørsmåla "hvordan tar hun det å være kreftsyk" , "har dere fortalt natalia at hun er syk, og hvor syk" og "vet hun at det kanksje ikke kommer til å gå bra med henne, hvordan tar hun det".... hvem forteller en 5-åring noe slikt?? kommer ikke på tale. hvis folk så absolutt vil vite hvordan hun HADDE reagert, kan dere prøve å forestille dere det selv. 

 

Dessuten lager jeg et innlegg med hele historien om hvordan vi fant det ut osv snaart..;)

 

Natta <3
 

 

POSTET AV:  Tina Blum Rasmussen
22.09.2012   06:52
Tak fordi vi må følge jer <3

Alt det bedste til dig og din familie.

Fra Danmark
POSTET AV:  Les bloggen min!
22.09.2012   11:15
bra svart!!
POSTET AV: 
22.09.2012   17:40
Vet hun hvorfor hun mistet håre?
POSTET AV:  Trine
22.09.2012   17:42
Du svarer fantastisk bra til å være så ung :-) Stå på videre. Uansett hvordan det går med din lillesøster om hun holder seg stabil eller det ikke går så bra, så har du en erfaring som er vond og tøff, men som også vil hjelpe deg masse videre i livet på en positiv måte.Vil du si noe om "Svar på spørsmålsrunde- del 1" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :)

Design

hits