14

Legolandflyet 2012!

På Lørdag hadde vi en fantastisk tur til Legoland! Vi reiste ned fredag kveld, og skulle egentelig ta fly sogndal-bergen, men flyet var kansellert, så da tok vi minibuss til Scandic-hotellet som vi bodde på.

Lørdag sto vi opp kl 6.00, spiste frokost (hotellfrokost er såå digg), og vi dro til flyplassen.

Allerede der begynte moroa, mens vi ventet på å gå inn i flyet, fikk alle barna (og noen voksne), sekker med litt av hvert inni, bl. a masse godteri:) Alle de små fikk også luer (guttene sånn kule kapteinluer, og jentene capser) som det stod viderøe på, og kjoler/t-skjorter, så når vi var klare for avgang hadde vi et mini-viderøe crew! 

Inni flyet var det fullt av liv, alle gikk nesten som de ville, og glade unger gikk rundt og hilste på alle :) Det var liksom ikke et av disse flya der alle sitter stille og fastspent og venter på at flyet skal lande! Hvertfall: Opplevelsen vi fikk på flyet  veide nok opp for at vårt fly hjem var kansellert-begge veier..

Vi fikk frokost, drikke, smoothie, frukt, og kaker og kanelboller som barna delte ut, mmm:)  Desutten fikk alee barna gå fram i cockpiten, der de fikk hilse på de flike pilotene, og nja, kankje ikke prøve ut, men se alle de knappene og spakene ,og annet jeg vet ikke hva var, hvertfall masse lys og greier som i et romskip på film,ganske kompliserte saker, altså!

 Framme i Legoland ble vi møtt av en som hvertfall Natalia mener var Prinsessa av Legoland <3 

(Alle fikk slike skilt som det natalia har rundt seg(med gult kort), der det stod"handicap"+at vi fikk en stempel på hånden..ved å vise fram kortet og stempelen slapp vi å stå i kø:)

 "Yeeeey" Hele gjengen foran Widerøe-flyet som vi kom med:) Vi var ca. 100 stykker, ganske mange! (håper det er greit for dere som er med her at jeg legger det ut her, alle blir jo temmelig små her uansett!)

Det flotte crewet vel framme i Legoland! Er ikke ord for hvor fantastiske alle dere er! <3 Den gleden dere viste ved å få lov å være med, og dere frakta oss ikke bare til legoland og serverte mat, med var med og gjorde denne dagen enda bedre enn vi hadde håpet på :)) Tusen takk!! 

'Vi trodde selvfølgelig at dagen kom til å bli bra, men den var over all forventning' :)

Vi koste oss masse, spiste masse god mat, og kjørte mange karuseller :) Mer skal jeg ikke si, for her er linken til en video om Legolandflyet 2012, laget av journalist Robert Hansen som var med på hele turen! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=S1wsteYwYHQ

 

 

POSTET AV:  Elisabeth
05.09.2012   20:44
Dette var rørende å lese og å få se videosnutt fra. Jeg følger med på bloggen din, og er imponert over ikke bare historien her, men evnen din til å skrive og uttrykke deg! Innleggene er veldig bra formulert og bloggen er veldig fin å lese, og bra illustrert med bilder. Du har et talent! Takk for at du deler med oss!

Hilsen Elisabeth
POSTET AV:  Charlotte =)
05.09.2012   21:36
så koselig ;)

Du utrolig flink til å skrive =)
POSTET AV:  Kaja
05.09.2012   21:50
Høres ut som dere har hatt en fantastisk sommer og håper alt går bra med dere og ikke minst att Natalia blir frisk!!<3 <3
POSTET AV:  June
06.09.2012   13:49
Jeg må innrømme at jeg begynte å gråte da jeg så videoen.. Kjærligheten, omsorgen og samholdet rørte meg langt inni hjerteroten, og ikke minst hvor ufattelig trist og urettferdig det er at barn skal rammes av noe så grusomt som kreft..

Du har en styrke som ikke mange har, Emilia - og den styrken er beundringsverdig! Det er mange som ser opp til deg, men den jeg tror ser mest opp til deg, er nok Natalia!

Lykke til videre - jeg heier på dere<3
POSTET AV:  tidensomungdom
06.09.2012   21:56
Så koselig! Høres ut som dere har hatt det fint! :)
POSTET AV:  Elin
06.09.2012   23:40
Tusen takk for interessant og inspirerende blogg! Du skriver meget bra.

Har du bilde av Natalia i "Widerøe-uniformen"?

Ønsker hele familien fortsatt mange gode stunder sammen.
POSTET AV:  emmisseen
07.09.2012   15:31
Veldig hyggelig og søt blogg :)

Kan du kommentere min <3

Klem!

Emma <3
POSTET AV:  Sol
07.09.2012   17:09
Dere er så nydelige dere to <3
POSTET AV:  Catrine aka Cakki
08.09.2012   05:55
herlig bilde av dere to :)
POSTET AV:  Andrea
09.09.2012   07:26
ÅÅÅÅ det var bra at dere koste dere i Legoland, og atte det gikk bra på MR- prøven.

Kos dere videre :)

- Andrea <3
POSTET AV:  Emilie
09.09.2012   16:38
Hei!

Pleier å lese bloggen din engang iblant for å følge med.

Og jeg må bare si at jeg misunner deg for måten du klarer å holde deg så sterk på. Måten du skjemmer bort søsteren din på!! Nyt den siste tiden dere har sammen! Ho er utrolig søt og virker som en veldig livsglad jente :) Stå på videre, you go girl!! <3
POSTET AV:  Linn
16.09.2012   01:43
Jeg må bare si at du er utrolig sterk!

Kjempe koselig å se dere sammen, lykke til videre! ingenting er umulig.. <3
POSTET AV:  Frida
16.09.2012   20:00
jeg tenker på dere vær dag! <3 Det er så fint å se omsorgen din til Natalia!
POSTET AV:  campingmorro
24.09.2012   23:45
stå på videre :)Vil du si noe om "Legolandflyet 2012!" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits