91

Godt å få det unnagjort!

 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro om de siste dagene. Alt skjedde så fort og så plutselig, og jeg får fortsatt ikke med meg alt som skjer, godt jeg har mamma ;)

Idag var dagen igjen ganske kaotisk, fordi Sogn Avis stod plutselig utenfor, og nrk radio ringte og spurte om han kunne komme sammen med nrk TV. Jeg takket med en gang nei til tv'en, har vært med før, men synes det var litt stressende for meg...

Så kom Bergens Tiende, to hyggelige karer, rett etter Elin og Joar, som kom fra sogn avis, awesome folk alle sammen. Og selvfølgelig sondre, fra nrk radioen:) Så nå har jeg både snakket med Aftenposten, VG, sogn avis, Bergens tiende, og nrk radio. Og det har blitt litt mye for meg, en ting er at jeg ikke liker å få så mye oppmerksomhet, og blir bare flau når jeg hører meg selv på radio eller i avisen,og det har vært litt slitsomt for natalia og. Og dessuten vil ikke hun noe mer heller, for nå vil hun bare være sammen med Mango! <3

Når jeg skrev det innlegget 04 om morningen, tenkte jeg at dette bare ville bli et lite innlegg blant flere hundre, at det ikke ville lagt merke til, men jeg så at dette var en sjanse til å fortelle om min situasjon, men det høyeste jeg forventet var kaanskje å vinne en av premiene i konkurransen:) Dette gikk langt lengre enn jeg forventet, men nå er jeg mer enn fornøyd med hvor langt dette har kommet ut, og ingen i familien vil være med på noe mer.

Så nå setter vi en strek, ikke noe mere media, men det var likevel veldig artig å gjøre noe annet.  helt sikker på at Natalia fikk seg en god opplevelse denne uken! Det fikk selvfølgelig jeg og:)

Men godt å ha det unnagjort:) Nå blir det ferie!

 

De siste dagene har vært helt utrolige, det er nesten ikke til å tro. Jeg sitter bare og stirrer på alle kommentarene og meldingene jeg har fått. Helt overveldende.

Det er så utrolig mange som skriver så hyggelige meldinger til meg, på facebook, mail, og som kommentarer på bloggen. Dette er så masse, at jeg rett og slett ikke har tid til å svare på dem alle, men dere må vite at jeg leser dem alle sammen! Det gjør jeg! Veldig oppmuntrende og rørende kommenrarer :') Og både jeg og resten av familien setter utrolig stor pris på støtten vi har fått. :) Det hadde jo tatt utrolig lang tid å svare på alle, men jeg prøver så godt jeg kan å sende et lite takk til de fleste ;) 

Jeg er veldig glad for at så mange har tatt dette så positivt, og må takke til alle som støtter oss, er så hyggelige, og anstrenger seg sånn for å være med å få denne sommeren så bra som mulig. For alle som har tatt seg tid til feriekontoen, som har delt innlegg, bloggen, og linker på facebook, som prøver å gjøre det de kan. 

Og tusen takk til alle reporterne som har tatt seg tid til å snakke med oss, og som har framstilt dette i media, på en så positiv måte:))

 


Vi fikk noen utrolig fine blomster levert hjem til oss fra det lokale gartneriet i dag! Tusen takk:))

Mango har vendt seg til huset:) Tok ikke så lang tid før han kommer krypende opp når du roper på han:)) Tror det blir det mest mediaomtalte hamsteren i norgeshistorien! Natalias helt nr 2 han der...

Han har vel fått så mye mat de første dagene, så en treningsøkt skader nok ikke... 


På kvelden var vi og spiste middag i nabohuset<3 En veninne av natalia som bor der, kom og hilste på hamsteren etterpå:) Begge synes det var veldig artig:))

I dag fant jeg ut, at artikkelen min ligger i en engelsk avis! Sikkert noen norske som jobbet der, som oversettet, og satte den der! :) Artikkelen  finner du her: eller; du finner den i neste innlegg, jeg finner den ikke blant alle de kommentarene...;)

I dag hadde jeg 40 000 lesere forresten!

I morgen er jeg og Natalia i Sogn avis og i Bergens Tiende! Nå får jeg prøve å få meg en god natts søvn:)

Håper alle vil fortsette å lese bloggen, kan ikke få takket nok til alle<3

Emilia

 

 

 

POSTET AV:  Marita Solheim
14.07.2012   00:25
Du må vere verdens beste storesøster ! Så fantastisk du er. Å vite at du skal miste lillesøstra di må vere så vondt og vanskelig :/ Likevel klarer du å sjå det positive i det, nemlig å få den beste sommaren nokon sinne. Å leve i nuet. Respekt! Historia di er rørande, grein når eg las innlegget på Aftenposten, du skal vite at du har rørt mange og gitt folk eit heilt nytt perspektiv. Klem til deg og søstra di <3 Ta vare på gode minner og nyt denne sommaren !
POSTET AV:  Joachim Skorge
14.07.2012   00:34
Fy søren for en jente du er, dette er så fantastisk av en jente på din alder at jeg ikke har ord.

Dette er noe av det sterkeste jeg har lest og jeg føler meg totalt hjelpesløs, men et bidrag til feriekontoen skal jeg sette inn straks jeg er på jobb i morgen.

Ønsker dere alt godt og håper dere får en fantastisk sommer.

Mvh

Joachim
POSTET AV:  Christina
14.07.2012   00:35
Din lillesøster er utrolig heldig som har deg. Ikke bare er du glad i henne, men du vil gjøre alt for at hun skal få en fantastisk sommer og huske i den tiden hun har igjen. Av det jeg leser ser jeg at du er en veldig voksen 13 åring, jeg tror at dette også kommer til å bli flotte minner for deg å ha når hun er borte. Skal fortsette å følge bloggen din. Ønsker dere en fantastisk sommer! Klem fra Christina 45 år
POSTET AV:  Liv
14.07.2012   00:37
syns du er utrulig flink, og trur nokk at din lillesøster setter veldig stor pris på ditt nærvær til henne <3 stå på videre!:)
POSTET AV:  Jennifer
14.07.2012   00:54
Kjempe fint skreve snuppah mi :) du e kjempeflink å blogge, det er mangen som blogger berre for Å blogge men du, du Har faktiskt nåke og blogge om altso å passe på at Natalia får ein fantastisk sommar ... Eg e kjempestolt over deg <3 og som Christina sa ... Du e ein veldig ansvarsfull og vaksen 13 snart 14 åring <3 og eg synest det e fantastiskt att heile norge veit ko snill og go person og ikkje minst storesøster du e :) <3 GID <3
POSTET AV:  Julia
14.07.2012   00:55
Du er en utrolig sterk jente.. Ikke mange som er som deg. Ser virkelig opp til deg. Du er helt fantastisk.. Jeg har selv en liten datter med kreft;( og veit hvor tungt bare det er. Hold dere sterke ;) jeg tror denne sommeren blir den beste for henne. . Lille søsteren din er utrolig heldig som har deg ;) ho kunne ikke hatt noen bedre.!

Mange klemmer fra julia
POSTET AV:  Mette
14.07.2012   01:04
Flott at du setter grenser og at du får hjelp av de voksne til å gjøre det. Nå håper jeg at sommeren utvikler seg videre for dere alle til å bli akkurat slik du ønsket, nettopp at det skulle bli den beste sommeren lillesøstern din har hatt.

Du er ei flott sterk jente Emilia, og i de periodene du kanskje ikke føler deg så sterk så er det greit det og. Du er også et barn, eller ungdom, Nathalia er virkelig priviligert å få dele dagen sin med deg, og dere er priviligert som har hatt fem flotte år med den lille solstrålen og vil gjøre dagene hennes så bra.

Jeg ber for deg, for Nathalia selvfølgelig og for hele familien din.

Mette
POSTET AV:  Fredrik
14.07.2012   01:09
Du er ei fantastisk jente! Blir så inspirert av deg. Du er ei fantastisk syster, og ein fantastisk inspirasjon. Det er så utruleg godt at det finst sånne som deg i verda! <3
POSTET AV:  KP97 -Kommenterer alltid tilbake
14.07.2012   01:14
Dere må sove godt begge to!

Kan du gi en klem til lille Natalia for meg? Hun er så utrolig søt, jeg smelter av å se smilet hennes!

Du er ei sterk jente!
POSTET AV:  Guro
14.07.2012   01:16
For en herlig person du og familien din er !

Inspirerer virkelig, og hjelper nok mange med og holde mote opp, selv på det vanskeligste.

Er utrolig overasket at du klare og holde deg så positiv, og har bestemt deg for at denne sommeren skal bli den beste og det håper jeg virkelig at den blir også !

Kos dere masse !
POSTET AV:  Charlotte
14.07.2012   01:21
Ble helt satt ut når jeg leste om deg i avisa, hvor utrolig positiv og sterk du er. Du må være verdens beste storesøster, og jeg er sikker på at dere begge får en fantastisk sommer sammen! Natalia er nydelig.
POSTET AV:  Veslemøy
14.07.2012   01:28
Emilia, du er en utrolig nydelig person med stort pågangsmot og verdens beste storesøster.
POSTET AV:  Nasrin khusrawi
14.07.2012   01:31
Fine fine jenter!

Jeg blir så rørt og så stolt av at så nydelige folk som dere finnes! Jeg kom over dette nå og har lyst til å invitere dere på Peter pan forestilling i Frognerparken i Oslo. Vi er studenter ved teaterhøgskolen i Oslo, og gleder både voksne og barn denne sommeren. Kunne ønske jeg hadde visst om dere før, for da hadde jeg invitert dere tidligere. Vår siste forestilling er nå på søndag.. Men om dere kommer, vil dere få en gratis opplevelse og back stage pass så dere kan snakke med oss i aldri-land! Dere kan sjekke ut peterpaniparken.no

Varme klemmer fra wendy
POSTET AV:  carro
14.07.2012   02:43
Heei!!

Da jeg leste det i avisen begynt jeg å grine!!!

Så nå skal jeg være fast leser å se hvordan det går!!!

Lillesøstra di er heldig som har en så snilø storesøster!!<3 foreldrene dine er nåkk kjempe stoøt over deg!!! Det er iallefall jeg.. Dt er ikke alle aom bruker så mye tid på søskna sine!!

Elsker bloggen din!! Fast leser!!

Blir veldig glad om du kommentere på min blogg også<333 http://carropus.blogg.no <33

Maaange klemmer!!!<33
POSTET AV:  Den_flinke_jenta
14.07.2012   03:47
Vil bare føye meg i rekken å si at der er en ufattelig rørende historie som du skrev. Jeg vil også si at du og resten av familien er sterke som klarer å snakke om dette når mens dere står midt opp i selve kampen.

Ta ferie nå, nyt sommeren og ta vare på alle de gode minnene!
POSTET AV:  Maiken
14.07.2012   04:09
Har bare lyst å spørre deg om et spørsmål.. Går det ann å få kjøpt den positiviteten di på boks eller?? du er jo bare helt fantastisk! Alt det du og familien din går igjennom, men du ser på alt med den positiviteten.. skulle ønske at det var flere som var så fantastisk sterke personer. DU RULER må bare si det altså

digger det du gjør for søsteren din :)
POSTET AV:  Julie
14.07.2012   04:21
Du er en helt fantastisk person Emilia! Sender mange varme tanker til deg og din familie i denne tunge stunden! Håper du og Natalia får verdens fineste sommer!
POSTET AV:  Sjasmin Elena
14.07.2012   05:26
Gud velsigne lillesøsteren din, og hele familien din.
POSTET AV:  wunmi
14.07.2012   05:51
http://www.burzynskiclinic.com/ gå på denne siden.. Han mannen har kuren til kreft.. væær såå sniill å besøk siden..
POSTET AV:  bettinapusen
14.07.2012   06:03
Digger alt av det du gjør får søsteren din!♥
POSTET AV:  Greethe
14.07.2012   08:07
Du er en fantastisk storesøster og ett fantastisk menneske.De som får ha deg rundt seg er superheldige:)

Så fint at du sier at nok er nok. Jeg har selv på en måte vært i din situasjon da jeg holdt på å dø som 7 åring og en kjendis reddet livet mitt. Ble veldig masse mediastyr og intervjuer og styr. Til sltt gjemte jeg meg under sengen når de kom og da var det redningsmannen som sa stopp, nå er det nok. Norsk Ukeblad måtte desverre reise uten sak for å si det slik. Tror ikke mediafolket skjønner hvor stor påkjenning det er å bli intervjuet hele tiden, hele tiden være i fokus når du kanskje helst bare vil være sammen med venner og familie og bare være deg selv. Stå på du. Du er super og gullverdt:)

Stor klem fra Grethe
POSTET AV:  icantfocus
14.07.2012   08:28
waaoo.... emilia <3 du e jo på 1 plass på topplista over sogndal ;) du er over tonedamli og du har berre hatt bloggen i 3 veker :P stakkars hilde :O :P meeen må berre nett sei so mangen fine komentara og so fint skrevet av deg <3 kjempestolt av deg ..<3 og håper du får ein fiin sommer videre .... kooss dikka masse so sommaren blir den beste og mest utrulige sommaren for både NATALIA og DEG og sjølsakt resten av familien dinn og ;) <3 GID <3 snuppah miiiii <3 :) ;) :D

stoooor kleemmm fra meg <3

btw : savna deg maaaassseee <3<3 :D :)
POSTET AV:  Monica P.
14.07.2012   09:14
Hei!

Tusen takk for at du hjelper oss å sette ting i perspektiv, Emilia! Leserinnlegget ditt var utrolig rørende, og dine tanker og din måte å takle dette på er noe vi andre bør ta lærdom av. Håper dere får en fantastisk sommer, og at Natalia får badet og kost seg i Italia. <3
POSTET AV:  Bustenellik
14.07.2012   09:26
Ja, noen ganger blir ikke alt som man hadde tenkt seg :-)

Jeg kjøper nesten aldri VG, men i går måtte jeg bare, og jeg gleder meg til å sette meg ned og lese litt senere i dag :-)

Håper dere får en fin og minnerik dag i dag også!

Klem
POSTET AV:  Kristine
14.07.2012   09:37
Oi! Så fantastisk du er! Er virkelig stolt og rørt over hva du og familien din gjør etter å ha lest litt på bloggen din. Også skriver du så bra også!

Bruk dagene godt!
POSTET AV:  Lidenskap for ein sunn livsstil
14.07.2012   09:57
Akkurat oppdaga bloggen din. Eg er herved fast leser. Du er en fantastisk storestøster!!! Du rører meg!
POSTET AV: 
14.07.2012   09:59
Det finnes nok ingen bedre storesøster til Natalia enn deg. Det må vere veldig tungt for deg at hun bare har sommeren igjen. Det er nok mangen som ser opp til deg! du er en super flink store søster !!

Kyss klem Meg
POSTET AV:  Jennifer
14.07.2012   10:12
Kjempe fint skreve snuppah mi :) du e kjempeflink å blogge, det er mangen som blogger berre for Å blogge men du, du Har faktiskt nåke og blogge om altso å passe på at Natalia får ein fantastisk sommar ... Eg e kjempestolt over deg <3 og som Christina sa ... Du e ein veldig ansvarsfull og vaksen 13 snart 14 åring <3 og eg synest det e fantastiskt att heile norge veit ko snill og go person og ikkje minst storesøster du e :) <3 GID <3
POSTET AV:  Thomas
14.07.2012   10:16
Har lest bloggen din og må si at historien er både trist og god å lese. Stor klem til deg og din lillesøster:)
POSTET AV:  Johnny Fjetland
14.07.2012   10:22
Hei Emilia

Jeg ble veldig rørt av din historie. Det er en veldig trist situasjon som dere befinner der i.

Jeg syns du er en utrolig søster som gjør så mye for at din lille søster skal få en uforglemmelig sommer.

Jeg lurte på om det finnes et bank kontonummer som jegkan sette penger inn på. Jeg ønsker å donere litt til deg, slik at du kan gjøre alt det som din lille søster ønsker uten at du trenger å bekymre deg for økonomien. Kan jeg kan dele kontonummeret med mine venner på facebook og håpe at de vil gjøre det samme?

Vennlig hilsen

Johnny
POSTET AV:  j0rry
14.07.2012   10:26
Du er utrolig sterk person !
POSTET AV:  linn<3
14.07.2012   10:30
Hei! Først må jeg bare si at dette er en utrolig bra blogg, og jeg skal bli en fast leser av deg!

Du er kjempe sterk og jeg hadde aldri klart, det du går gjennom. Du er en fantastisk storesøster og ikke minst veldig pen. jeg ønsker det å søsteren din alt godt!

Klemmer<3<3
POSTET AV:  Annette Saunes
14.07.2012   10:37
Blir utrolig rørt over styrken og godheten du viser. Ønsker deg en fantastisk og uforglemmelig sommer sammen med lillesøster og resten av familien! <3
POSTET AV:  anonym
14.07.2012   10:40
Serøst!

Du ligger på toppen av topplista, over tcmn og sophieelise! Synes fryktelig synd på deg og Natalia, får virkelig vondt inni meg hver gang jeg leser et innlegg! Et godt tips til sydentur er Italia, Toscana. Leie en villa, med basseng og hele pakka. Masse koselige småbyer rundt omkring, og stranda er ikke så langt borte. Det gjorde vi i sommer, og det er den beste ferien jeg noensinne har hatt!

Super tips :)

Håper det går bedre med alle sammen, hørte deg på radio i morges :P

Hilsener fra meg.
POSTET AV:  j12
14.07.2012   11:00
dette er førse gangen jeg har lest din blogg. du og Natalia er som et, dere fortjener førsteplassen på topplista, hilser til Natalia.
POSTET AV:  Madelen Elwin - a7x foREVer
14.07.2012   11:03
Jeg blir stolt av å være menneske når jeg leser om dette her! Jeg syns det er så bra du er positiv, selv om det er langt ifra positivt at hun har kreft. Du må være verdens beste søster! Dere må kose dere masse sammen! Jeg skal be for hun. Man vet aldri, mirakler skjer her i verden selv hva leger sier innimellom. Håper det går bra med deg, søsteren & resten av familien din <3
POSTET AV:  Eira
14.07.2012   11:05
Du er en helt fantastisk person, som støtter lillesøstra di !

Kan jeg reklamere for bloggen din på bloggen min så flere kan lese bloggen din å få vite at alle har det ikke like bra.

For de fleste tror at siden vi bor i Norge er det ingenting som skjer,men jeg syntes alle skal se på bloggen til å tenke over hvordan du har det.

Jeg håper at dere får en fantastisk sommer sammen du aldri glemmer.
POSTET AV: 
14.07.2012   11:08
Blir så rørt av dette. Får meg virkelig til å tenke meg om før jeg klager over små ting. Jeg syntes du viser ufattelig styrke. Du er god, selvom det er søsteren din, viser du en enorm godhet. Mange ville kanskje vært så knust at de ikke orket å engasjere seg så mye og stengt seg inne. Men du og familien velger å gjøre det beste ut av det, så Natalia skal få oppleve mye glede. Natalia er heldig som fikk deg som storesøster, men du er også heldig som fikk Natalia som lillesøster. Nydligere liten jente skal man se lenge etter. Hun ser så blid og lykkelig ut. Varme hilsner <3 Og hamsteren er sinnsykt skjønn <3
POSTET AV:  <3<3<3
14.07.2012   11:09
du er sterk og har en nydelig lillesøster <3
POSTET AV:  thomas
14.07.2012   11:11
Om min sønn og datter blir halvparten så omtenksom, sterk og empatisk som du er i denne situasjonen når de vokser opp vil jeg aldri mer klage på noe igjen.

Takk for at du har gitt meg et glimt av håp da jeg stort sett har gitt opp menneskeheten.

Håper dere får en fantastisk sommer uten sidestykke og at dere har fått inn nok på deres feriekonto til å realisere noen drømmer. Ga et lite bidrag. Håper så mange som mulig gjør dette.
POSTET AV:  Sara
14.07.2012   11:13
Herregud, stakkars lillesøssteren din :( for en fantastisk store søsster du er!
POSTET AV:  kathrine
14.07.2012   11:20
Du er en fantastisk flott jente. Søsteren din er superheldig som har deg. Foreldrene dine er og bør være kjempestolte. God tur til Italia!
POSTET AV:  Jon Thor Johannsson
14.07.2012   11:24
Flott at du setter grenser, så du får brukt tiden framover med din søster. Det har vært inspirerende at følge med deg og din familje her på plåggen og i avisene. Man er dypt berørt å lese bloggen din. Du er kjempe flott jente. Ønsker deg og din familje fantastisk sommer.

Kommer selvølgelig til med å følge med på bloggen din.
POSTET AV:  Lisa
14.07.2012   11:38
Du fortjener skryt for måten du takler dette på! :) Natalia er ei heldig lita jente <3
POSTET AV:  Lisa
14.07.2012   11:40
Elsker blogen din ! du fortjener førsteplassen men har ikke lest så mye på bloggen din siden den kom så høyt på topplisten . Så jeg har et sprsmål elelr to da :)

- Er det lillesøsteren din elelr ungen din ? :)

- Hva er det som er galt med natalia ? Hun er super søt !! <3
POSTET AV:  Sonja Alexandra
14.07.2012   11:40
Du er en fantastisk storesøster og har den beste lille lillesøster i hele verden! Sender masse gode varme tanker til dere og familien deres <3 Håper et mirakel skjer, for dere fortjener kun det beste <3 Masse kjærlighet fra meg!
POSTET AV:  Cristhine
14.07.2012   11:43
Du må være tidenes storesøster <3 Jeg sier meg helt enig med Tor Kenneth Rostad som kommenterte på vg-artikkelen : "Min nye helt er 13 år gammel og heter Emilia!<3"
POSTET AV:  Kristin Olene
14.07.2012   11:48
Du lærer mange mye!

Gode tanker til dere alle:-)

Varme klemmer.
POSTET AV:  anonym <3
14.07.2012   11:51
Du må være verdens beste storestøster,lillesøsteren din er utrolig heldig som har deg!!!!! <3 Håper dere får verdens beste sommer sammen! <3 Jeg ble utrolig rørt når jeg leste inleggene, ikke rart bloggen din ligger langt oppe på topplisten nå!!! Du er fantastisk og det er din lillesøster også, lykke til med alt. Mange klemmer fra meg til dere.
POSTET AV:  Thea helen (ha en fin dag ! )
14.07.2012   11:54
du er super sterk :)¨

fantastisk hva du gjør med søstra di :)
POSTET AV:  Ann Mari Løvhaug
14.07.2012   12:04
Du er ei enestående jente og søster <3 du fortjener alle varme ord som er skrevet til deg, og enda litt til:) det er rørende og lese hvordan du som ei så ung jente takler denne situasjonen dere er i så positivt for din lillesøster:) hun kommer alltid til å være en liten sommerfugl som passer på deg videre på deres vei <3
POSTET AV:  Cancer Cure
14.07.2012   12:07
Hei, kunne ikke la være å legge merke til intervjuet i VG. Skulle egentlig skrevet mail til deg, men kunne ikke finne eposten din. Din søster får feil behandling, det finnes mange bedre muligheter enn Celle gift og stråling. Dr Burzynski i amerika har kurert kreft i 40 uten dette. Der fikk jeg min behandling.

http://www.youtube.com/watch?v=0zBBfN5mQa8&feature=related

Sjekk ut denne linken og se for deg selv.
POSTET AV:  Kjersti.
14.07.2012   12:19
Sitter her med tårer i øyene, jeg! :) Det du gjør for den søte lillesøsteren din er utrolig rørendes <3 Lykke til! Mango var forresten veldig søt.
POSTET AV:  helenelovebieber
14.07.2012   12:48
Hei. Jeg syntes du gjør en kjempe god jobb med lille søss di<3 håper hun får en fin tid med dere, eller det skjønner jeg jo at hun får, og du må huske at du er den beste søsteren hun kunne fått, sikker på at ingen er bedre enn deg<3
POSTET AV:  Linn
14.07.2012   12:48
Jeg leste innlegget i avisen+bloggen din, og du er blitt et stort forbilde for meg. Jeg er 13 år, og jeg kan selv innrømme at jeg ikke alltid er så veldig grei med småsøsknene mine, selv om jeg vet at de alltid er der for meg. Måten du er på er utrolig rørende, og fikk meg til å tenke at sånn vil jeg også være:) Kommer til å fortsette å følge deg og bloggen din <3
POSTET AV:  Marzia
14.07.2012   12:49
Awwww !<333 En jente på en annen blogg fortalte om deg og lillesøsteren din, så da måtte jeg stikke innom bloggen og se!

Fikk tårer i øynene da jeg leste hva du hadde sagt til avisa<333
POSTET AV:  Ingrid
14.07.2012   13:20
❤ nydeleg familie ❤
POSTET AV:  Emilia og Natalia Polbratek
14.07.2012   14:03
Lisa: er ikke ungen min, Men lillesosteren min;) Hun har kreft...
POSTET AV:  heidi
14.07.2012   14:07
Du er den ALLER beste storesystra Natalia kunne fått. Er imponert over styrken din. Ønsker deg og resten av familien din mykje lykke til med å lage super sommeren for hjerteknuseren deres. Leser bloggen din og tårene triller hver gang.
POSTET AV:  Schu - Kommenterer tilbake.
14.07.2012   14:27
Verdens beste storesøster! :o

Kan du gi henne en klem fra meg? hehe <3 Ønsker dere mye lykke! Fast leser <3

Du er forresten på 1.plass!

Lykke til!
POSTET AV:  Selmalovesjustinbieber
14.07.2012   14:33
Du er på 1.plass på blogg.no. Du er en utrolig flink storesøster! :-)
POSTET AV:  Yvonne Bakkelund
14.07.2012   14:37
Hei Emilie!

Du har skjønt mer enn mange bruker et helt liv på å skjønne, livet må leves her og nå. Jeg skulle så gjerne ønske at Natalie kunne bli frisk, jeg håper på et mirakel. Vit at mange tenker på dere og føler med dere. Det å lage gode minner sammen er viktig, ingen kan ta fra oss gode minner av dem vi er glad i.

Jeg ønsker dere en flott tur til Italia, der må dere spise den deilige iskremen:-) Har overført et lite beløp som dere kan kose dere for.

Stor klem fra en dere ikke kjenner, men som bryr seg om dere.
POSTET AV:  Roar
14.07.2012   14:41
Du synes å ha en styrke og en forståelse som mange kunne lære mye av! Makan til empatisk og voksen 13-åring tror jeg ikke jeg har hørt om før. Håper noen både i Kreftforeningen og i andre offentlige instanser har vett til å høre på deg og lære av deg når du ønsker og har krefter til å la det du gjør mot Natalia kan bli et mønster for andre. Skulle gjerne gitt deg en god klem! I mine øyne er du minst "Årets storesøster"! Jeg er sikker på at du en dag vil klare å se tilbake på denne sommeren med glede, og jeg tror at det du gjør for din lillesøster betyr mer enn all verdens medisiner. Jeg håper hun får en lykkelig sommer med minst mulig smerter og sorger. Lykke til begge to! Masse hilsner fra en imponert trønder
POSTET AV:  signe
14.07.2012   14:45
kult
POSTET AV:  Anja
14.07.2012   14:45
Hei! :D

Det må være utrolig vondt å ha en kreftsyk i familien, men dere må bare vite at alle håper at Natalia skal blir frisk <3 Jeg ønsker dere en riktig god tur til Italia og håper dere kommer til å kose dere mye <3

Gratulere med 1.plass på blogg.no :D
POSTET AV:  Irene Kristensen
14.07.2012   14:47
Så flott søster du er.. Ingen er som deg, som du er for henne! <3

Tøff tid for dere alle, godt at dere er så sammensveiset som familie! Og fått sin egen hamster, heldig jente, Natalie :) Ord kan ikke beskrive, utrolig fin måte du takler dette på, som må være det tøffeste et menneske kan oppleve! Rørende, veldig rørende å lese det du skriver Emilie.. Du er en skikkelig tøff jente, og det er Natalie og! Ønsker dere den fineste tiden videre, jeg vet du vil gjøre alt for lillesøster <3 Du får gi henne messe klemmer og trøst fra oss alle ukjente her ute, som bryr oss! Hils Natalie, og si hun fortjener det beste :)
POSTET AV:  Elise
14.07.2012   14:48
Du er en fantastisk storesøster! Jeg skal følge bloggen din! Du har jo verdens nydeligste søster, og det samme har hun! Håper dere får det kjempe fint! Håper Natalia blir frisk! Og ha en fortsatt fin sommer <3 :))
POSTET AV:  Madde :)
14.07.2012   14:49
Du er fantastisk! Må bare få sagt det!!
POSTET AV:  Victoria - Kommenterer tilbake
14.07.2012   14:50
Natalia er heldig som har deg! Håper alt går bra , hun skal bli frisk (:
POSTET AV:  ragna marie
14.07.2012   14:50
Så utrolig modige dere er begge to og vakkert å lese om omsorgen og gleden dere formidler..Bloggen din Emilie og omsorgen du viser for din kjære søster Natalia er imponerende.og fullt av kjærlighet . Jeg ønsker der to og dine foreldre en flott sommer og ønsker at dagen blir bedre for Natalia!
POSTET AV:  Heihei
14.07.2012   14:52
Helt rørende å lese. Du er en utrolig flink storesøster!

Du fortjener 1.plassen på blogg.no <3
POSTET AV:  Kissa
14.07.2012   14:55
JEG ØNSKER DERE ALLE SAMMEN LYKKE TIL, jeg ble helt imponert den dagen jeg så innlegget, det du har klart å gjort å i tilegg fått til er derimot meget modig gjort, stå på!.
POSTET AV:  Malin
14.07.2012   14:56
Er det noen som fortjener 1. plassen på blogglista er det deg! Håper det blir den beste dagen i Natalias liv!! Utrolig modige dere er! Ønsker Natalia frisk!!<3
POSTET AV:  Linn Merete Mamma`n til Nikolai :)
14.07.2012   15:05
Nydelige jenter dere er :D

Dere ligger på 1 plass på blogg.no å det fortjener dere! :D
POSTET AV:  Sigrid
14.07.2012   15:06
Suns verkeli synn i dåkker, e så sårt å få hør at d ikkje e nåkka å jør! ;s eg veit akkurat ka d handla om, førr eg har hadd kreft sjøll, men blei heldigvis fresk.. Ønska dåkker lykke te, og må bære sei du e fantastisk som klara å skriv om dæ :) vældi modi og imponeranes!
POSTET AV:  stineeriksen86
14.07.2012   15:12
Tenker masse på dere <3
POSTET AV:  EM
14.07.2012   15:13
<3
POSTET AV:  Ida
14.07.2012   15:13
Natalia er bare så søt ! Kjempe fin blogg ! Fast leser ;)
POSTET AV:  Synne
14.07.2012   15:18
Det var utrolig sterkt å lese.. Vet ikke hva jeg hadde gjort vis jeg hadde hatt en søster med samme problemet... Får selfølgelig håpe på det beste :) FULT MED DEG! Du er virkelig tøff som tør og dele dette med verden !!!! :)<33
POSTET AV:  Catharina
14.07.2012   15:20
http://annaamariee.blogg.no/1342188579_konkurranse__vinn_iph.html

Mulighet for å vinne Iphone !
POSTET AV:  Linda
14.07.2012   15:22
Hei :)

Vil sende varme tanker til hele familien din, utrolig vondt å høre hva som har skjedd med vesle Natalia. Du kjenner nok ikke oss, men jeg og mannen min kjenner foreldrene dine. Da Natalia ble født så fikk jeg en gutt dagen etterpå, husker så godt hvor stolte mammaen og pappaen din var når vi møttes på fødeavdelingen :) Du må hilse dem masse fra meg og Bjørn Tore (han jobbet sammen med din pappa på Trailer Bygg) og si at vi tenker på dere alle sammen. Klem fra Linda
POSTET AV:  Thea
14.07.2012   15:26
Du har en utrolig søt lillesøster <3 det må være utrolig hyggelig for hun å ha deg :D
POSTET AV:  Charlotte =)
14.07.2012   15:32
så Snill du er med søster din ;)

Stå på ;)

Du er en veldig flink storesøster =)
POSTET AV:  Thatsanee Ar-sakda♥
14.07.2012   15:36
Aww! <3
POSTET AV:  Michelle (13)
14.07.2012   15:40
Hei! Det er kjempe fint det du gjør for søsteren din. Vil bare si at når jeg var 3 år hadde jeg blod kreft ... Jeg hadde en vennine som het Mia hun hadde en sykdom som folk ikke visste ka hva, hun hadde bursdag 8 august og hun døde 8 dager før bursdagen sin :'( så jeg hva du føler ... Håper på og på og bli svart tilbake ..

Klemm Michelle.
POSTET AV:  Maria
14.07.2012   20:57
Nydelig hamster.. minner meg om hamsteren jeg hadde som liten!
POSTET AV:  Tor Arne
14.07.2012   21:37
All ære og respekt til dere :)
POSTET AV:  Marte
14.07.2012   21:41
Så søte bilder!:D
POSTET AV:  Marikken :)
15.07.2012   00:23
Kan ikke begripe hva du må gå igjennom. Du er utrolig sterk! Griner bare på tanken av at det kunne vært meg. Du må være den beste storesøsteren lillesøsteren din kunne hatt. Send her my blessings! Håper dere får en fantastisk fin sommer sammen, det fortjener dere :) Hugs and kisses!
POSTET AV:  stine
15.07.2012   01:24
<3<3<3 tenke utrulig mykje på dåkke!

Eg kan ikkje fatte hvilken situasjon dåkke er i no, det kan ikkje vere noke anna enn grusomt. Det at dåkke er så positive og prøver å lage verdens beste sommerferie for vakre Natalia, er heilt fantastisk og beundringsverdig! Ord kan ikkje beskrivast kor mykje eg beundra deg og din familie! Du må virkelig vere den beste og sterkeste storesøsteren nokensinne, og eg veit ut i fra det eg ser at du gjer alt du kan for ho!!

Sender masse varme tanker og håper dåkke får den beste sommerferien du, Natalia og dåkkes famile kan tenke dåkke!
POSTET AV:  anonym
15.07.2012   17:29
du er i avisen i askim og + se og hørVil du si noe om "Godt å få det unnagjort!" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :)

Design

hits