11

VG i måro...+her er linken til TV intervjuet!

Noken dagar siden skrev ein eit innlegg på vg's eller dagbladet's (?) nettside, i en konkurranse om å skrive om din sommerjobb. Og siden eg bare hadde vasking å velge i, skrev eg at min sommerjobb er å sørge for at Natalia får en fantastisk sommer osv.

Og her satt eg, alene heime, og mamma ringer plutselig og seier at i måro må eg kle meg "vanleg", og se bra ut, fordi VG kommer! Hva søren lssm?

Jeg liker ikke å få så mye oppmerksomhet, så hvis det blir for kleint stikker jeg til herman eller noe! Men det er jo veldig bra at natalia får så mye oppmerkosmhet i media. 

I morgen kommer vår tante på 17 år fra polen, og skal være her i .....ja, så lenge hun vil sikkert, mamma kjøpte enveisbilett. (Lillesøstra til mamma). 

I så fall er hun ganske awesome, så det bli chill.

 

I tilleg kommer innlegget mitt til ungdomssiden i VG/DAGBLADET (?), på noe som heter Si;D ("si det," lssm), en ting til ungdommer.

 

Det er maange som har spurt meg om link, så....Her er linken til TV-intervjuet!!!

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-vestlandsrevyen/dkho99061812/18-06-2012#t=13m33s

 

Resten av gjengen har reist til Førde for noen blodprøver elns, men dei er kjemme snart, og eg må få litt orden på huset før dei er tilbake!

Snakkast! <3

POSTET AV:  Camilla
12.07.2012   00:56
For ei sterk og flott jente du er! Foreldrene dine er heldig som har en solstråle som deg og søsteren din er like heldig. Håper et mirakel skjer. Ønsker dere alt godt <3
POSTET AV:  Louise
12.07.2012   02:29
Har virkelig ikke ord for hvor fantastisk både du og søsteren din er. Den gaven du gir søsteren din er helt utrolig nydelig. Du er virkelig en sterk, fantastisk, enestående, beundringsverdig person og den beste storesøsteren i verden. Ønsker deg, din søster og din familie alt godt<3 Mist aldri håpet, det er det siste som forsvinner<3
POSTET AV:  malin sofie
13.07.2012   13:55
sååå søt hun er :D må hilse masse ;)

klem Malin Sofie;)
POSTET AV:  Marita og Dilan
13.07.2012   17:00
åå håper det skjer et mirakel. Dere er alle så sterke lykke til ;)<33
POSTET AV:  Vilde
14.07.2012   10:57
Hei jeg se det i avisen så rørene:').Vis det er greit for deg kan jeg skrive litt om det på min blogg det som har skjedd?Si ja eler nei på min blogg= Vildeto.blogg.no

Og år folk har lest det så tror jeg folk fikk en litten tåre:).

Du er så snill mot din lille søster og lille søstra de er så fin med hat og solbriller da er hun kulå:).
POSTET AV: 
14.07.2012   11:57
Natalia er super søøøøøt😃😃
POSTET AV:  Stine
14.07.2012   15:38
Så heldig du er Natalia, du har en storesøster som tar vare på deg, du har familien din...

Det er ikke alle som har det sånn!!!!Akkurat nå skjønner jeg hvor slitsomt det er for Emilia....Avis, tv og radio....Men du må aldri mistet mote eller håpet det er det siste som går vekk, dessuten så er du en veldig veldi veldig sterk jente Natalia, du kjemper og kjemper...Du er den sterkeste 5 åringen jeg vet om...Hvist du en dag våkner å tenker at: Dette kommer til å bli en kjedelig dag, så skjer det motsatte... Tenk alltid på det positivet..Da sker det beste (forhåpentligvis) Jeg har faktisk lært noe av Natalia: Hvist livet sparker, spark tilbake..Hvist du fortsetter å kjempe, kommer du aldri til å møte motstand.,..Hvist du tenker: Idag skal jeg beseire alt som er kommet i veien for meg, så skal du gjøre det, du skal IKKE trekke deg tilbake når du er fast bestemt på en ting...

Hilsen Stine 10 år!!!!!
POSTET AV:  kristin :)
14.07.2012   17:04
Bloggen din er kjempe fin og hva du har skrevet og sånn! Det er så fint! Du og Natalia er kjempe pene, hun er bare sååå søt!:) Lykke til videre ;)
POSTET AV:  Julie:*
15.07.2012   00:31
Jeg er nordnorsk og er inntresert i og lese bloggen din, men jeg skjønner ikke ha du skriver siden du skriver på dialekt ;))
POSTET AV:  Emilia og Natalia Polbratek
15.07.2012   19:36
Julie:*: Selv bor jeg i sogndal, og snakker sognemål, som kanskje ligner litt mer på nordnorsk, men det er så mange som ikke skjønner det, som heller vil ha bloggen på bokmål, som jeg også snakket før ;))
POSTET AV:  theabella
16.07.2012   10:58
Hei Dere er skikkelig sterke jeg håper det skjer et morakel.

Hun er såå søt.

mvh TheaVil du si noe om "VG i måro...+her er linken til TV intervjuet!" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :)

Design

hits