25

Kreftforeningen spanderer tur!

I dag fekk me ein telefon fra Førdesjukehuset. Det var so vidt mamma ikkje orket å svare, men når ho først gjorde det, viste det seg at det var gode nyheter. Kreftforeningen og Viderøe flyselkap spanderte ein gratis tur (inkludert hotell, mat osv), til Legoland i Danmark, for alle barna på kreftavdelingen i Bergen.^^

Vi har ikkje sagt noe til natalia enda, for det er jo ikkje sikkert at me kan dra..at me rekker det... :/

Menmen, håper det blir noke av :)  Ellers var me på Vesterland(lekeland) med Natalia i går, der ho koste seg, og jennifer var med. 

Det var bare dumt ho ikkje kunne bade og, pga kateteret ho har i brystet. Men snart skal dei ta det av, slik at ho bade i løpet av sommeren:)

BTW, tips til noken bra steder å dra til i syden? Nå du får opp tusenvis av byer du kan dra til på sydentur, holder hjernen min på å sprenge-.-

Og Natalia har jo aldri vært i syden før, så vi nesten MÅ ta oss ein tur^^

Ellers er det Oslo next! -->


I motsetning til meg, klarte ho å komme seg opp, uten å dette ned igjen! ;PKlar for oslo! <3

POSTET AV:  Siri
28.06.2012   00:20
Hei! Fin blogg! Og mange fine bilder! Det med gratis tur høres veldig koselig ut, håper det blir noe av! Det var jo en god nyhet å få. :) Kose dere masse i Oslo, og god tur! :) Hilse Natalia og mams, og paps masse!

Klem S
POSTET AV:  Birthe
28.06.2012   23:21
Malorca Alcudia :-).

Alcudia Pins kjempe fornøyd med hotellet og plassen anbefales !

Tenerife & Tyrkia òg ♥
POSTET AV:  Kine
12.07.2012   15:51
Hei Emilia og Natalia :) Veldig leit og høre at du har en syk lillesøster:( Men håper dere får en helt fantastisk sommer sammen og koser dere masse:) Vil anbefale Alanya i Tyrkia,har vært der flere ganger selv,og skal tilbake igjen nå i august;) Masse gøy og finne på,blant annet kan dere svømme med delfiner der;) Hadde nok vært moro for søstern din:) God sommer til dere og kos dere masse:D
POSTET AV:  Lili
12.07.2012   16:24
hei, jeg vil gjerne få anbefale dere en tur til Hellas, velg dere da ut en øy istedet for fastlandet. er jo litt urolige økonomiske tider der, men øyene kan absolutt anbefales. veldig god mat for liten og for stor. varm og godt er det der og befolkningen er etter min erfaring rolige og behagelige, ingenting er noe stress :) de virker til å ta ting litt som de kommer.

Trist å høre om lillesøsteren din. håper virkelig dere får koset dere skikkelig i sommer og at dere vil ha gode minner fra den som varer for evig.
POSTET AV:  Maren
12.07.2012   17:40
Så fantastisk at dere er positive trass i alt som skjer :) Hvis jeg skal foreslå noe sted er det å dra til en liten landsby i Tyrkia, nær Alanya. Alanya er en stor by og ikke like trygg.. Side, ca en time fra Alanya er veldig fint, og barn/ungdom kan gå litt på egenhånd uten at foreldrene trenger å bekymre seg ^^
POSTET AV:  Emilia D. Janitz
12.07.2012   22:32
Ønsker dere en fantastisk sommer! :) :)

Jeg syns du har laget en kjempefin blogg med fine bilder:)

Ønsker dere alt godt:)

Hilsen Emilia
POSTET AV:  Hanna Othilie
13.07.2012   00:00
Utrolig flott det du gjør for søsteren din! Håper hun holder ut hele sommeren! Jeg vil anbefale å reise til Barcelona! Der har de strand og by ferie på en gang, hvis dere bor i nærheten av en havn som heter port vell, vil dere ha kort vei til aquarium og dyrepark( med delfin og sjøløve show) ønsker dere god tur hvor enn dere ender! <3
POSTET AV:  Amanda
13.07.2012   00:05
Hei!

Jeg får så utrolig vondt av og lese denne bloggen, men samtidig blir jeg glad for at dere ikke gjør det så trist for henne, ikke misforstå meg, dere har det sikkert ikke så bra. Men at dere gjør alt for at hun skal bare ha det gøy. Jeg håper at et mirakel kommer til å skje og at alt blir bra igjen, jeg har en lillesøster på 5 år som var veldig mye syk når hun ble født, så vet at det ikke er lett. Jeg ønsker dere masse lykke til videre, og ønsker dere en kjempe fin ferie! Kos dere masse! Du har en kjempe skjønn søster!

Om du trenger å snakke med noen, så kan du sende meg en mail, ligger den igjen her!

Lykketil videre!
POSTET AV:  Kristine B
13.07.2012   00:06
For ei nydelig søster du har og du er! Jeg har selv vært i tyrkia flere ganger og der er det kjempe fint :) Krysser fingrene for dere , og at dere får så mye tid som mulig!
POSTET AV:  Tonje
13.07.2012   09:00
Ble helt satt ut da jeg leste om dere i avisa! Mista mammaen til kreft i oktober selv så vet jo svært godt hva det innebærer:/ du høres ut som ei utrolig sterk jente og du må ha verdens hærligste lillesøster! Nyt dagene og fortell henne hvor glad du er i henne:) håper dere får så mange måneder som mulig og at formen hennes holder seg så dere får funnet på mye morsomt:)
POSTET AV:  Anne Mai Neumann
13.07.2012   09:12
Hei Emilia & Natalia. Jeg er en Mormor til to jenter på 13 år og 20 mnd, som leste innlegget i Dagbladet i går. Med stor beundring og samtidig kjente jeg på noe sårt! Spredte dette så fort jeg kunne til alle mine FB venner og oppfordret dem å spre det videre! Så skrev jeg til Stavanger Aftenblad og VG og sa, at dette kunne de blåse opp over hele forsiden. For dette er noe vi alle kan lære av og bidra med! Håper virkelig Norges Helse & Sosialvesen åpner pengesekken og gjør alt mye bedre for tilværelsen! Også de store bedriftene kan gi av sine midler! Så dere kan reise og gjør det som dere ønsker sammen! Da jeg så at dere har egen blogg, ble jeg kjempeglad, for da kan jeg følge dere på " Reisen " Ønsker dere begge to en god dag og en God Sommer. God klem fra " Mormor " i Stavanger :)
POSTET AV:  May Iren
13.07.2012   12:58
Er utrulig flott at de greier å lage ein positiv sommar for både dåkke sjølve og lissjesysta. Det er så viktig å huske at dei små tinga i livet, som det å ta seg tid til kvarandre, er det viktigaste me gjere.

Vil anbefale Hellas som turmål. Zakynthos er ei flott øy. Tsilivi er ein flott plass for familier, og Raziz apartments er plassen dåkke alle blir tattt godt vare på. Mange av mine søsken med barn har vore der i fleire år på rad, og der er det godt å vere både for liten og stor :)

Lykke til med sommaren dåkka. <3 Ta vare på kvarandre <3
POSTET AV:  Stine
13.07.2012   13:44
Hva med Fiji eller Hawaii?:)
POSTET AV: 
13.07.2012   18:22
det er kanskje ikke så langt.. men det var kjempefint i kroatia!!! så og si alle skryter av kroatia.. og jeg ville da dratt til brac!
POSTET AV:  Christian Skjelstad
13.07.2012   21:50
Håper vi sess !!!
POSTET AV:  Christian Skjelstad
13.07.2012   21:52
Håper vi sess !!

http://www.facebook.com/LegolanDflyet2012
POSTET AV:  Christine
13.07.2012   22:46
Hei,

Natalia er veldig heldig som har deg som storesøster!

Jeg er selv kronisk syk og vet hvor fodt det er å ha søsken som står på og gjør dagene bra :)

Ellers kan jeg anbefale Gran Canaria som et fint sted å dra.
POSTET AV:  Malene
14.07.2012   00:33
Hei! Såå skjønn lillesøster du har,det må du si til henne fra meg-At hun er veeldig nydelig,for det er hun !!! Og du også,hun er også kjempe heldig for og ha deg til storesøster,du er nok veldig sterk! Dere er kjempe nydelige begge 2 ! :-)) Så må dere ha en kjeeeempe bra sommer!!! Klem til dere begge! <33
POSTET AV:  Birthe
14.07.2012   04:50
Hei!

WOW! Jeg er helt imponert over at du er et slikt godt menneske! Merker at jeg blir ufattelig rørt over at du er ei så god søster og at du er der for søsteren din og gir henne den beste sommeren hun kunne hatt!! Det gjør meg veldig glad å vite at det finnes personer som deg der ute! :-)

Ellers vil jeg bare si at jeg håper alt ordner seg med søsteren din og at det skjer et mirakel for henne og at hun blir frisk og kan leve til hun blir gammel!

Angående ferieplasser er Kreta greit! Tunisia er også greit, men kan fort bli litt masete. Tyrkia er også veldig greit, men da ville jeg valgt Side, men et hotell litt borte fra byen :-)

LYKKE TIL! :-)
POSTET AV:  Anita
14.07.2012   09:20
Emilia,du må være ei av de beste søstre nokon kan ha:-)Ønsker deg og alle rundt deg ein fantastisk sommer.Og ikkje minst alle gode ønsker for framtida.Mvh Anita
POSTET AV:  smithhiee
14.07.2012   10:00
Åh, jeg blir rørt! <3
POSTET AV:  Linda Rui
14.07.2012   11:47
Håper dere får en fin tur <3 jeg blir rørt av det du skriver ! <3 og har tenkt å følge med på bloggen din vær dag! Tenerife og Mallorca er veldig fin å dra til. Tyrkia er også veldig fint ^^,
POSTET AV:  Mille
14.07.2012   21:48
dere er utrolig flinke til og holde motet sånn oppe og natalia er jo utrolig søt!
POSTET AV: 
15.07.2012   01:42
anbefaler side i tyrkia :)
POSTET AV:  Susanne Håheim
15.07.2012   02:34
Alcudia på Mallorca er ein kjempefin stad for barn, med ei 14 km lang sandstrand. Vatnet er veldig langgrunt(kanskje 200m ut..), og man kan mate fiskane som er der med banan eller kjeks. Vi var der i haustferien i fjor, og småsøskena storkoste seg på stranda! Der er også eit lite badeland der med mange forskjellige aktivitetar. Så er det også ein hesteranch der om man har lyst å ri:)Vil du si noe om "Kreftforeningen spanderer tur!" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :)

Design

hits