50

Dette skal eg blogge om!

No har eg fått meg blogg! Først synes eg ikkje det var heilt meg, men det er heller ikkje heilt meg å svare på masse tekstmeldingane som eg får for tiden. Da kan dikka sjekke bloggen istedenfor ;) 

Eg skal ikkje spørre om tips om ke eg skal blogge om, for det veit eg nemleg allerede.

  For dei som ikkje veit det, so har eg ein lillesøster på 5 år, som har kreft. Og på onsdag fekk eg nemleg ein trist nyhet. Cellegift virker ikkje lenger, og legene kan ikkje gjere noke meire. Derfor er det uvisst kor lenge ho har igjen, men det er ikkje lenge. Kanskje berre sommaren. 

Derfor  vil eg, mamma og pappa, gjere denne sommaren til den beste natalia har hatt, og skal få.

INGEN må tru at eg skriver denne bloggen fordi eg kjedar meg, eller fordi eg vil bli populær eller kva dikka no hadde trudd. Det er og vanskeleg for meg å skrive om dette, mne enda verre er det å skrive korleis me har det og kva me gjere på til enkeltpersonar kvar dag.

Her kjem eg til å skriva ke me har gjort på, korleis det går med natalia, legge ut bilder (nesten) kvar dag, og ellers kva som skjer. For denne sommeren skal ikkje bli dyster! 

Ellers er  det berre å kommentera kva dikka vil, og ikkje vær redde for å stille spørsmål, eg e jo ikkje sånn som nekter å snakke om det.

Og sikkert som dikka har merka er denne bloggen VEELDIG Uferdig, men det er fordi eg ikkje har tid no fordi eg skal se på EM i kveld ;) Fikser den etterpå :)

 

 

POSTET AV:  :)
26.06.2012   00:39
Det var veldig trist å høyre ! Mammaen min har også kreft, men ho har brystkreft og skal ta sin siste cellegiftkur i morgon før ho er heilt frisk :)

Eg håper søstera di får ein fantastisk sommer! :)
POSTET AV:  Emilia
26.06.2012   00:51
Så bra at moren din blir frisk! :) Glad på deres vegne;)

Tusen takk :D
POSTET AV:  Birthe
26.06.2012   02:37
Håpa Natalia får ein fantastisk sommar :).
POSTET AV:  Sara
28.06.2012   22:20
Du er ei tapper ung storesøster. Stå på videre selv om det er tungt, og du vil ikke angre senere! Nyt sommeren sammen.
POSTET AV:  Anita
07.07.2012   18:07
Utrolig trist nyhet!

Ønsker hele familien god sommer, og håper Natalia får den beste ferien hun kan drømme om :)
POSTET AV:  Emilia
08.07.2012   22:31
Takk anita ;) Det får hun ;)
POSTET AV: 
12.07.2012   16:50
For en fin blogg, helt utrolig av deg å dele denne sommeren med alle på nett.

Kanskje alle som leser dette kan bli inspirert til å gjøre noe fint for dem man er glad i?
POSTET AV:  Merete
12.07.2012   17:09
Du har ei heldig lillesøster som har deg som storesøster, måtte dette bli en postiv sommer for dere alle sammen. Varme tanker deres vei<3
POSTET AV:  mona lisa
12.07.2012   19:47
Kjempefin blogg du har lager.Syns det er utrolig flott gjort det du gjør før lillesøster.Håper du får de beste minnene på jord .Håper dere koser dere masse i sommer.Vel fortjent :) :)
POSTET AV:  Grethe
12.07.2012   21:05
For ei fantastisk storesøster du er:) ønsker dere en fantastisk sommer. Gjør den til det beste for lillesøster, men også for deg, mamma og pappa. Stor klem
POSTET AV:  Toril
12.07.2012   21:59
Du må jo være verdens beste storesøster.Ha en fin sommer sammen med Natalia. Dette rører en voksen langt inn i hjerte. Jeg kommer til å følge bloggen din.
POSTET AV: 
12.07.2012   22:15
Fantastisk <3
POSTET AV:  Markus
12.07.2012   22:19
leste det på vg det er ganske fint det du gjør for søstera di er en gutt på 13 år og er skikelg føIsom .

du har ett godt hjerte for din IiIIesøster og det beundrer jeg deg for.

gråt da jeg Ieste at dette kansje bIir hennes siste sommer, men som sagt jeg beundrer deg for at du gjør aIt dette for din syke IiIIesøster .

stå på !!!
POSTET AV:  Lucie Eidem
12.07.2012   22:29
Kjære Emilia

Jeg håper du finner glede og støtte i bloggen din - mennesker du kjenner og mennesker du ikke kjenner er her for å sende dere små lysglimt og støtte. Jeg sender deg en bamseklem med masse styrke og glede som du kan dele med lillesøsteren din.

Lucie Eidem
POSTET AV:  Christopher
12.07.2012   22:31
Denne historien rørte ved meg. Du er virkelig en tapper ung dame, og den beste storesøsteren Natalia kunne hatt. Det blir vanskelig for meg å komme med noen trøstende ord. Men det gir livet mening å se at selv i en slik tragisk historie, er det samtidig fullt av kjærlighet.

Kos dere masse i Italia! Og bruk hvert minutt på hverandre.
POSTET AV:  Silje
12.07.2012   22:35
Måtte sommeren deres bli den aller beste, full av minner du kan ta vare på i ditt hjerte. Takk for at du skriver og deler tankene og opplevelsene deres. Du er modig!
POSTET AV:  Mini Babe
12.07.2012   22:57
Vet veldig godt hvordan det er å få den nyheten om at Cellegiften ikke funker lenger, har mistet en som sto meg veldig når pga kreft, det var ikke akkurat den beste tiden, men man må bare gjøre det til den beste når man ikke vet hvor lenge man har igjen med den som står oss nær, greit jeg mistet min storebror i 2001 og da hadde han hatt kreft i 6år. vi fikk jo mange fine stunder sammen mens han var syk, men også veldig mange lange og tøffe dager, så kjenner meg veldig igjen i det du skriver!

er så utrolig vondt å lese om så unge mennesker som får kreft og taper kampen mot kreften. men dere får bare gjøre det beste for den lille søstra di<3

stå på videre! og masse lykke til og god sommer til dere<3
POSTET AV:  QuSnow
12.07.2012   23:03
Er det ingenting man kan gjøre for å redde den søte lille søstra di?? :(
POSTET AV: 
12.07.2012   23:15
Håpar sommaren blir kjempebra! Du er kjempemodig :-)
POSTET AV:  Maren
12.07.2012   23:37
Håper Natalia får alt hun kunne drømt om! Heier på dere!
POSTET AV:  Tonje
12.07.2012   23:45
Det skulle virkelig vært flere som deg Emilia <3 Håper du og søstra di (ja hele familien) får en minnerik sommer :) Liker Natalie musikk?
POSTET AV: 
12.07.2012   23:57
Flott blogg! Har iår selv mistet to som sto meg nær i kampen mot kreft. Å vet meget godt hvordan det føles! Måtte det bli en minnerik sommer!:)
POSTET AV:  Eirin
13.07.2012   00:23
Kjære Emilia! Finner ikke ord for hvor fantastisk jeg syns du er!! Natalia er så utrolig heldig som har deg. Tenk hvis alle hadde vært som deg. du er "bare" 13år, men du viser virkelig at du er DEG og at du er en jente med følelser! Jeg beundrer deg virkelig. klart du har det også vanskelig, og alt er ikke bare lykke selv om du gjør det beste for din lillesøster. Jeg tror ikke jeg hadde klart å vært så "oppegående" og gjort så mye hvis jeg hadde vært i din situasjon da jeg var like gammel som deg. Du er rett og slett helt unik! Du beviser også at du har ett hjerte av GULL <3 Er mange som burde lært av deg. tenk hvor mye krangling og ufred det er i verden.. men det som er så dumt er at mange ikke tenker på hvor verdifull ett menneske er....før slik som dette hender. Mange mennesker burde lære seg og ta vare på menneskene rundt seg, før det er for sent! Bloggen din blir jeg å følge med på. Håper dere får en minnerik og fin sommer, også ønsker jeg dere alle en god tur å håper dere får det kjempefint i Roma! mange varme tanker til dere fra meg <3 Tenker på dere alle!
POSTET AV:  Carina
13.07.2012   00:27
Ha en god og minnerik sommer! Dette kommer du til å huske på og være glad for resten av livet ditt, Emilia :) Det er alltid vondt å miste noen, og ventetiden er ikke god den heller, det vet jeg dessverre alt om. Ha et godt liv, søte du. Husk å kysse og klemme på søsteren din hver dag så lenge du kan! <3
POSTET AV:  Kim og Agnieszka
13.07.2012   00:45
Vi tenkte vi måtte legge igjen en kommentar på bloggen din, for det er fryktelig trist å lese det du skriver. Det er helt forferdelig at ei så lita jente skal gå så tidlig bort, og det finnes ikke ord for hvor urettferdig verden er.

Vi sitter her og gråter begge to etter å ha lest bloggen, og vi synes begge at du er ei fantastisk jente som klarer å fokusere på det positive, og å gjøre alt for at søsteren din skal ha det bra den tiden hun har igjen.

Du skal vite det at det er mange mennesker som ikke har den styrken du har, og som graver seg ned i sorgen.

Ønsker deg og familien din alt godt videre, også krysser vi fingrene for et mirakel.

Kim og Aga
POSTET AV:  Maia
13.07.2012   01:52
Kjære EmilIa,

Det du gjør for Natalia og deg selv er nok det som er det vakreste en kan gjøre i deres situasjon.

Men den styrken du viser ved å klare dette er det nok få som klarer, ikke engang voksne. Du er heldig som har en så sterk og flott lillesøster. Og vet du hva? Natalia er utrolig heldig som har en så sterk, reflektert, varm og omsorgsfull søster!

Jeg fikk selv kreft da jeg var 8 år og måtte amputere ene armen min for å bli kvitt sykdommen. Jeg var veldig heldig. Og selv om jeg nå er blitt 35 år så husker jeg godt hvordan de nærmeste rundt meg tok vare på meg og muntret meg opp på grå dager..

Kjære Emilia og Natalia, ha en fantastisk sommer. Jeg kommer til å følge dere her og kommer til å sende dere begge gode tanker,
POSTET AV:  Anette
13.07.2012   02:39
Det jeg har lest rører meg utrolig, og må si at du virker som en helt fantastisk storesøster!

Vet at ingen ord strekker til, men håper virkelig dere får en herlig og minnerik sommer, for det fortjener dere virkelig! Det er forferderlig hvordan verden kan være så urettferdig... Stå på, ut i fra hva jeg har lest har du virkelig mot og styrke til å gjøre noe positivt ut av en så fryktelig situasjon. Masse varme tanker sendes til dere!
POSTET AV:  Ida
13.07.2012   02:47
sitter her å gråter, er så trist å se alt dette. ønsker dere alt godt <3 god klem til dere <3
POSTET AV:  S
13.07.2012   03:05
Så fantastisk flott du er! Du og søsteren din er nydelige, og fortjener all oppmerksomheten og alle de flotte ordene. Håper dere får den fineste sommeren noen noengang har hatt! <3
POSTET AV:  Ann-Julie
13.07.2012   03:21
Hei. Syns det er veldig sterkt gjort av deg å blogge om dette. Vet va du/dere går gjennom. D eneste som er forskjellen er at dette er snakk om ei jente som ikke får levd live lik hun skal. Men vet at dere kommer til å gjøre det beste uta det for henne. Hadde en svigermor som døde av kreft for noen år siden. Det var ingenting legene kunne gjøremfor henne heller annet enn å gi henne medisiner som gjore det lettere for henne den tiden hun hadde igjen. Så syns det er mektig tøfft av deg å blogge om dette. Sitter her å leser på bloggen din å tørker tårer for det bringer så mange minner... Du får hilse søstra di å si at hun er verdens sterkeste å vakkreste jente :) for det er hun :) En stoor hilsen fra meg =)
POSTET AV:  Jeanette
13.07.2012   09:26
<3
POSTET AV:  photokristinahm
13.07.2012   13:20
Håper Natalia får den en fantastisk sommer! <3

Tenker på dere!! <3
POSTET AV:  Odil11.blogg.no
13.07.2012   15:33
Håper dere får en super sommer :) Det er kjempe trist! Tenker masse på dere!<<3
POSTET AV:  ArielC
13.07.2012   15:39
Du høres ut som en VELDIG god storesøster ;)

God sommer!<3
POSTET AV:  jude
13.07.2012   19:23
Synes det er fantastisk at dere takler det på en så positiv måte. Og flott at dere lar henne leve "litt ekstra nå :)

Har dere sjekket utlandet? kanskje det sykehuset i USA som noen snakket om i en tidligere kommentar? Skjønner at det kan være vanskelig å begynne å håpe igjen og samtidig prøve å gjøre det beste utav situasjonen, men kanskje dere kunne tatt en ekstra flytur til usa? ;) hvis du spør om det på bloggen din kan det fort skje at dere får nok penger til å kjøpe billetter for hele familien tror jeg. :)

Håper på det beste for Natalia!

Har selv mistet en skolekamerat til kreft når vi var unge, og tenker på han ofte. Selv om det ikke var så mange minner vi fikk, var de veldig gode, og jeg savner han hver gang.

Men jeg vet også at han har det bra der han er nå :)

Stå på!
POSTET AV:  Kjersti
13.07.2012   20:34
Kjære Emilia:-)

For en herlig søster du er, som gjør alt for den nydelige lillesøsteren din.

Jeg mistet pappan min av kreft for 2 år siden og føler så veldig med deg og søstern din.

Kos dere masse sammen i sommer og LEV!

Mange lykkeønskninger om en fantastisk sommer sammen:-)

Varme tanker fra meg
POSTET AV: 
14.07.2012   01:16
ber for dere <3
POSTET AV:  Vilde
14.07.2012   17:08
håper Natalia får en super duper bra sommer<33
POSTET AV:  :)
14.07.2012   21:55
Ikke dø :( natalie du er en så vakker skjønn onge <3 så ung og fortjener ikke å dø i det hele tatt !!! Håper du får en fantastikt sommer natalia !!!!!
POSTET AV: 
15.07.2012   09:47
Hei Emilia :-) Er det ingenting man kan gjøre for å redde Natalia? Og vet du hva slags krefttype søsteren din har?
POSTET AV:  Emilie
15.07.2012   22:20
Synes det er helt utrolig og helt sinnsykt inspirerende å lese om det du gjør for Natalia<3 Du har ikke bare forandret hennes sommer, men også min:) du setter ting i perspektiv og har virkelig fått meg til å forstå at man må nyte livet her og nå og glede seg over familien man har hørt så heldig å ha fått utdelt! Jeg la merke til innlegget ditt i si:D og synes det var noe helt spesielt med det ! Jeg ønsker deg og familien din, ikke minst Natalia, alt godt<3 denne sommeren blir bra;) du er en enestående jente, det må du ikke glemme;) hils til Natalia og ønsk henne en god sommer<3 jeg heier på dere! :) <33333333
POSTET AV:  Theaeø
15.07.2012   22:23
Så urolig trist! Håper du og søsteren din får en utrolig fin sommer! :)
POSTET AV:  Hanna Emilie
15.07.2012   22:50
Det er så utrolig trist og høre om den dårlige nyheten som du fikk. Du er verdens beste storesøster spør du meg. <3 Håper legene tar feil og at Natalia ikke bare har denne sommeren igjen :( Har all respekt for Natalia, deg og familien din<3

-Hanna Emilie
POSTET AV:  Catrine aka Cakki
16.07.2012   07:28
Trist :`( har ikke ord. Men du må jo være verdens beste storesøster <3
POSTET AV:  Tina Blum Rasmussen
17.07.2012   12:58
Hej

En hilsen fra Danmark.

Jeg har selv en søster som fik kræft da hun var 8 år.

Jeg vil blot give dig et skulderklap for det du gør for din søster. Det er fantastisk!
POSTET AV: 
21.07.2012   15:20
hei jeg synes du er en fantastisk storesøster.
POSTET AV:  Hemmelig
21.07.2012   16:32
du e kjempe flink.

det var veldig trist.
POSTET AV:  Bjørg Wedin,,, Jevnaker
23.07.2012   23:01
Hei Emilia.. Jeg er stolt av hvordan du klarer å takle det forferdelige som har hendt dere...... Men du må prøve å bare være Emilia innimellom, tenke litt på deg selv også... Tror det må være 3-4 år siden jeg så dere sist, men nå tenker jeg på dere alle hver dag.... Hils resten av familien din fra meg <3
POSTET AV:  Hedda Synnøve
03.08.2012   21:26
Hei :-) synd å høre om søstra di :-( men jeg har et lite tips om hvor dere kan dra med henne :-)

Jeg har i sommer vært på et sted som heter High Chapparal, det er en campingplass, med western som tema, det er kjempe fint der å noe å gjøre for alle :-)

Mange morsomme og bra show som Lucky Luke, Ville Western show(med mange stunts) indianershow, også synger dem på portugisisk tror jeg det er, i en del av parken som heter Old Mexico også er det er ekte indianere der, cowboyer, hester man kan ri på, eseler, ekte amerikanske bison okser, bade sted, et museum og et hus som nesten er magisk, hotell og masse annet :-D anbefaler det virkelig ;-)
POSTET AV:  marcin
29.11.2012   08:53
Proszę poczytaj o diecie zasadowej, picie wody o dużym PH zabija komórki rakoweVil du si noe om "Dette skal eg blogge om!" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits