8

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

POSTET AV:  Bjørnar
12.07.2012   20:58
Kjære Emilia og Natalia,

Jeg leste om dere i nettavisen idag og fant bloggen som har mange gode hilsener og tilbud om støtte i denne vanskelige tiden. Vi er bosatte i USA og min kone har også kreft som er ifærd med å bli borte etter ett opphold hos MD Anderson Cancer Research Hospital i Houston. Dette regnes som det fremste kreftdforksnings hospitalet i verden og behandler sirka seks millioner pasienter fra hele verden hvert år. Vi møter mange pasienter på din alder nesten daglig her. Mange kommer fra skandinavia som vi har møtt og snakket med. fDet fleste har blitt fortalt i hjemlandet at sykdommen kan ikke behandles. Det fleste har blitt fortalt for mange år siden at de har noen måneder igjen og fortsatt lever i beste velgående. Det er mange støtte tlbud til de fleste pasientene som dere kan sjekke på websiden til MD Anderson (www.mdanderson.org) eller(www.texaschildrens.org

Jeg håper og ønsker dere alle sammen det aller beste og tror virkelig at et godt utkomme kan bli en realitet.
POSTET AV:  hildemusic
12.07.2012   21:10
fine blogg du har...

og trist med med søsteren din=(
POSTET AV:  Petter Karal
12.07.2012   21:53
Hei Emilia,

Jeg synes du har et vakkert mål om at søsteren din skal ha det fantastisk i den tiden hun har igjen. Jeg håper at dere får en fantastisk tid sammen, og at du vil bære den med deg resten av ditt liv som en gave fra henne til deg.

En person jeg kjenner som har hatt omsorg for mange døende har sagt at det er viktig for den døende å få vite at de er det. Han sier at de skjønner det selv på folk rundt seg uansett, og at det er viktig for dem å få forberede seg og å føle at de rundt dem er ærlige. Om han ville rådet dere til å fortelle det nå eller vente litt til vet jeg imidlertid ikke - lytt til deres hjerter!

Han sier også at det er viktig at den som dør er sikker på to ting: At de "har lov til" å dø av dem de forlater, og at de etterlatte kommer til å klare seg fint etterpå. Å vite dette gir dem fred når de går bort. Han har mest erfaring med voksne, men det kan hende at dette også gjelder for barn?

Mine varmeste ønsker for dere alle!
POSTET AV:  Hanne
13.07.2012   13:59
Kjære deg!

Jeg har aldri kommentert en blogg før. Men dette var så sterkt at jeg ble nødt å sende deg en melding.

Den styrken du viser og ikke minst kjærligheten du viser overfor din lillesøster er helt utrolig. Noen går gjennom et langt liv uten å kjenne søskene sine ordentlig en gang. Det er så urettferdig at dere får så alt for liten tid sammen, men samtidig så flott at du er så flink å utnytte tiden dere har.

Du er nok også en helt utrolig støtte for dine foreldre som må ha det veldig vondt og vanskelig.

Jeg ønsker dere verdens beste sommer, og ønsker så inderlig at det blir en annen utgang på dette enn dere frykter og har fått beskjed om.

Varme klemmer fra Bergen
POSTET AV:  Monica
16.07.2012   20:06
Hei, Emilia

Først vil jeg si at jeg synes det er utrolig trist at dere nå har måttet få en slik trist beskjed ang Natalias sykdom.

Men midt oppi alt det triste, blir jeg glad for å lese om alt dere nå gjør for å gi Natalia en sommer full av verdens beste opplevelser. Til tross for sykdom, er lillesøstra di heldig som har deg, en storesøster som elsker henne over alt i hele verden, og som setter egne behov litt til side for å gjøre dagene best mulig for henne. Og selv om du sikkert ikke greier å se det slik nå, er du på en måte heldig, du også, som pga den triste beskjeden dere har fått, faktisk nå har mulighet til å prioritere å bruke tiden på å ha det ekstra fint sammen med Natalia. På å kose dere, ta bilder, finne på ting og bare være sammen. På å vare på hverandre og skape gode minner. I ettertid vil nok dette bety mye for dere.

Nyt sommeren med Natalia, kos dere og ha det fint. Ikke bruk tiden på å være trist og tenke på det som kommer, men ta vare på øyeblikkene og vær tilstede for hverandre. Jeg er overbevist om at dette virkelig blir verdens beste sommer for deg :-)

Varme klemmer fra Trøndelag
POSTET AV:  Emilie
17.07.2012   23:39
Begynner og gråte hvær gang jeg leser den historien stakars deg:-(
POSTET AV:  Maja
01.08.2012   17:53
Heisann:-) las gjennom bloggen din no! Fin blogg! Dikka e ein fantastisk familie for Natalia:) når e såg bilda av ho før ho fekk kreft følte eg at eg hadde sett ho før! Og når eg fekk tenkt meg om kom eg på kor, ho leika så fint med son min på Lærdal sjukehus ein gang høsten 2011. I oktober ein gang. Han fekk eit armbånd av ho! Fine jenta. Ho var jo så livli og tillitsfull. Prata masse med meg og! Du får helse ho og sjå om ho husker oss!
POSTET AV:  vilcle
05.10.2012   22:06
Stay strong!Vil du si noe om "Velkommen til min blogg!" ?


Emilia og Natalia Polbratek

Emilia og Natalia Polbratek

14, Sogndal

Eg er ein glad og livlig jente meg ein kreftsyk lillesøster på 5 år, som eg er veldig glad i <3. Dessverre virket ikke alt som det skulle, og hun har kanskje bare sommeren igjen. Derfor vil eg og resten av familien gjøre dette til den beste sommeren hun har hatt :) Følg meg på Instagram! Tekkao25 ;)

Design

hits